Tosama traži državnu pomoć

Bez autora
Jul 25 2011

Slovenska tvornica sanitetskog materijala Tosama zatražila je državnu pomoć u skladu sa zakonom o pomoći za prestrukturiranje gospodarskih društava. Pomoć je zatražena s namjerom očuvanja radnih mjesta te investiranja u tržište i modernizacije tehnološke opreme. Nije otkriven uzrok poteškoća u poduzeću, no stručnjaci tvrde da Tosamu sputavaju obveze koje je na društvo nakon preuzimanja 2008. godine prenio Boštjan Nagode. Tosama posluje u skladu s poslovnim planom: u prvom je polugodištu zabilježila 16 milijuna eura prihoda od prodaje i pozitivan čisti rezultat.

Tosama traži državnu pomoćSlovenska tvornica sanitetskog materijala Tosama zatražila je državnu pomoć u skladu sa zakonom o pomoći za prestrukturiranje gospodarskih društava, potvrdio je član uprave Žiga Hieng.

Pomoć je zatražena s namjerom očuvanja radnih mjesta te investiranja u tržište i modernizacije tehnološke opreme.

Hieng nije otkrio uzrok poteškoća u poduzeću, no stručnjaci tvrde da Tosamu sputavaju obveze koje je na društvo nakon preuzimanja 2008. godine prenio Boštjan Nagode. Hieng je dodao da Tosama posluje u skladu s poslovnim planom: u prvom je polugodištu zabilježila 16 milijuna eura prihoda od prodaje i pozitivan čisti rezultat.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik